Getty Schepers (L) DatingOost en Angelique Goossen (Brasserie1888) houden singlescafé. Foto: PR
Getty Schepers (L) DatingOost en Angelique Goossen (Brasserie1888) houden singlescafé. Foto: PR

Zomercafé voor singles van 45+

Algemeen

GROENLO – Alleenstaanden van 45+ uit de omgeving Groenlo, Eibergen, Borculo en Lichtenvoorde zijn welkom tijdens het zomercafé op zaterdagavond 10 juni op het terras van Brasserie 1888 aan de Beltrumsestraat 7 in Groenlo.

Achter de zaak ligt een gezellig terras, sfeervol en geheel privé. Datingbureau Dating Oost komt met enige regelmaat met een singlescafe bij Erwin en Angelique Goossen van Brasserie 1888. "Meestal hebben we zo'n 80 singles binnen", vertelt Getty Schepers, eigenaresse en consultant van Dating Oost. "Bijzonder gezellig altijd. En nu, omdat het zomer is, gaan we heerlijk de hele avond buiten genieten van het mooie weer."

Angelique: "Bij slecht weer kunnen we vanzelfsprekend naar binnen, maar we zijn van plan om buiten te blijven. We adviseren de alleenstaanden dan ook een vest mee te nemen voor als het later op de avond iets kouder wordt." Het doel van de singlesparty's is singles een gezellige avond uit bieden. "Een avond waar men alleen naartoe kan gaan", zegt Getty. "Iedereen wordt persoonlijk ontvangen bij de entree, dat voelt vertrouwd en stelt gerust."

Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap van Dating Oost ook niet. Iedere single van tussen 45 en 67 jaar is welkom." De entree bedraagt 12,50 euro, koffie en hapjes zijn inbegrepen, de avond begint om 20.30 uur. Voor meer info kan gebeld worden met Brasserie 1888, tel.0544-842684 of met Dating Oost 0546-492899.


www.DatingOost.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant