ZSOM in de Molenberg

GROENLO - Het tv-programma van de ZSOM wordt op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg. Deze week ziet programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Deze weken is de redactie van het regiojournaal op vakantie. Vanaf week 34 is er weer een regiojournaal.

Poolse kinderen in Borculo (deel 2)
Zaterdag 1 juli kwamen 22 Poolse kinderen aan in Borculo.
Hier werden ze verwelkomd door de vrijwilligers van Pax kinderhulp Borculo. Met al hun vrijwilligers zorgen ze voor een fijne vakantie van 3 weken voor deze kinderen die allen diabetes zijn. Vele activiteiten worden georganiseerd, zoals zwemmen in het Timke, roofvogeldemonstratie, politiehonden dressuur en vele andere spelletjes en bezigheden.
Hoogtepunten zijn elk jaar toch wel het bezoek aan het Dolfinarium en pretpark Hellendoorn.
Op 20 juli hadden ze een afscheidsfeest, hier werden de vrijwilligers door de kinderen in het zonnetje gezet en bedanken hun begeleiders met een zelf ingestudeerd programma.
Vrijdag 21 juli vertrokken ze per bus terug naar Katowiche en omgeving. De ZSOM maakt al enkele jaren een reportage van deze 3 weken. In deze uitzending het tweede deel.

Bloemencorso Beltrum
Ieder jaar maakt de ZSOM opnames van de bloemencorso's van Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde. Op dit moment zijn alle wagenbouwers in deze plaatsen volop in de weer met de bouw van hun corso wagens. Vooruitlopend op deze corso's kunt u de komende weken terugkijken naar de bloemencorso's van 2016. In deze uitzending het bloemencorso van Beltrum 2016.

Op de webiste kan men kijken naar verschillende reportages.


www.zsom.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756737&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groenlosegids.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=703,713,714,715,800,801,802,803,804" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>