De vrijwilligers zijn druk bezig met installeren van alle nodige zaken. Foto: PR
De vrijwilligers zijn druk bezig met installeren van alle nodige zaken. Foto: PR

Vanaf september reuring in De Mattelier

Algemeen

Met verrassende voorstellingen in de theaterzaal

GROENLO - In september wordt het nieuwe multifunctionele gebouw De Mattelier in gebruik genomen. Primair is De Mattelier met al haar multifunctionele eigenschappen en faciliteiten bedoeld voor alle verenigingen en organisaties die reeds gebruik maakten van De Bron. Het doel is om voor iedereen in Groenlo en omgeving de centrale ontmoetingsplek van Groenlo te worden, waar je ook terecht kunt voor mooie theatervoorstellingen, het filmhuis, de creatieve werkplaats voor alle leeftijden, het bridgen, de muzieklessen van Boogie Woogie en de Muziekvereniging Groenlo, de danslessen, de EHBO en vele overige cursussen, inloop- en informatiebijeenkomsten, vergaderingen, seminars, beurzen, workshops, het Repaircafé, het Taalcafé, de Stadskamer, de continue kunstexpositie, uitvaarten (herdenkingsdiensten, koffietafels), enzovoorts.

De afgelopen periode is er door aannemer Beltim in samenwerking met vele onderaannemers hard gewerkt om het gebouw bouw- en installatietechnisch gereed te krijgen. Dat is prima gelukt al zijn er de komende maand nog verschillende werkzaamheden te verrichten. Heel veel werk dient door vrijwilligers gedaan te worden: schilderen, installeren van alle techniek (beeld, licht en geluid), schoonmaken en inrichten van het hele gebouw. Een gigantische klus maar het ziet er naar uit dat het gebouw op tijd gereed zal zijn om in september te verhuizen naar De Mattelier.

Vanaf maandag 4 september is de verhuzing gepland, en op dinsdagavond 5 september wordt de Bridgeclub voor het eerst ontvangen in De Mattelier voor een Open Bridgeavond. In de eerste week van september begint voor de meeste verenigingen en organisaties het nieuwe seizoen. De overige activit

Joost & Martijn, op 3 november met de première van Kwinkslag in De Mattelier. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant