Foto: PR

Tractor Sterrit op naar 220 tractoren

Tractor Sterrit Lievelde ongekend populair bij jong en oud

LIEVELDE - Voor het vijfde jaar wordt er inmiddels een Tractor Sterrit georganiseerd in Lievelde, dit jaar op zaterdag 19 augustus. Dat het evenement elk jaar in populariteit toeneemt blijkt uit het feit dat het qua inschrijvingen ook dit jaar weer storm loopt. Deden er vorig jaar maar liefst 194 tractoren mee, dit aantal lijkt dit jaar zelfs overschreden te gaan worden. "Er zit, gezien het huidige aantal inschrijvingen, zelfs een kans in dat we mensen moeten gaan teleurstellen omdat we een maximum van 220 tractoren hanteren", aldus Edwin Geessink, voorzitter van het organiserende TSTL. "Inschrijven kan nog tot 12 augustus, tenzij we die 220 tractoren al eerder halen."

Grootse Kinderweide
Edwin gaat verder: "Waar we dit jaar nog meer aandacht op gevestigd hebben dan andere jaren is de heuse Kinderweide. We merkten de laatste jaren dat we op enorm veel belangstelling kunnen rekenen bij de start, waar veel ouders met hun kinderen komen kijken. Voor hen is er nu de hele middag volop vertier in onze speciaal ingerichte Kinderweide. Denk aan lasso werpen, bestuurbare tractoren, overall hangen tot een heus klompenparcours. Er is weer de jaarlijkse traptrekkerrace en we gaan dit jaar voor het eerst de 'boer en boerin van het jaar' verkiezen. De kinderen zijn in goede handen bij een team van begeleidsters zodat papa en mama kunnen genieten van een drankje en hapje elders op het terrein."

Trekkerbal
's Avonds is het naar goed gebruik tijd voor de volwassenen en wordt er volop feest gevierd op het Trekkerbal. "Iedereen uit de regio is hier welkom om een goed feestje te vieren, ook als men overdag niet is geweest" ,vertelt Edwin. "Vorig jaar hadden we ruim 800 mensen in de hal met als hoofdact de band Bökkers. Dit jaar hebben we naast een DJ, de bands Satisfexy en Diss Nie Okay gecontracteerd. We merken dat het Trekkerbal steeds meer leeft in de regio en ook dat zien we elk jaar terug in de toenemende bezoekersaantallen."


zaterdag 19 augustus

start Sterrit 13.00 uur

start Trekkerbal 19.00 uur

www.tstl.nl

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756737&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groenlosegids.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=703,713,714,715,800,801,802,803,804" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>