Karateka´s trainden ook vorig jaar in het centrum van Groenlo. Foto: PR
Karateka´s trainden ook vorig jaar in het centrum van Groenlo. Foto: PR

Karateka's trainen op locaties in Groenlo

Algemeen

GROENLO - Karatevereniging Mu-Chin Groenlo houdt op zaterdag 30 september de derde editie van de Vestingtraining. Een kyokushin karate (kyokushin karate wordt gezien als 's werelds hardste vorm van karate) evenement in hartje Groenlo. Karateka's uit het hele land zullen die dag trainen op de verschillende mooie locaties die Groenlo te bieden heeft. Een mooie kans om een kijkje te komen nemen, karateka's aan het werk te zien en kennis te maken met het kyokushin karate.

De Vestingtraining is een karate evenement voor jeugd, junioren en senioren. Van beginners tot ver gevorderde karateka's. Het programma van de Vestingtraining geeft invulling aan diverse facetten van het kyokushin karate.
De karateka's zijn te bewonderen op 30 september op de volgende locaties: 11.00 uur: Opening Vestingtraining op de Maliebaan.11.30 tot 13.00 uur: Jeugd/Junioren op de Kanonswal / in de Oude Calixtus kerk. Senioren op de Markt / in de Oude Calixtus kerk. 13.45 tot 15.45 uur: Jeugd/Junioren in de Kloostertuin aan de Dekenhooijmansingel. Senioren op de Halve Maan (omgeving van het eilandje). 16.00 uur: Afsluiting op de Maliebaan.

Meer informatie in te vinden op www.karategroenlo.nl of www.facebook.com/karategroenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant