De organisatie hoopt op net zo'n succesvolle avond als in 2015. foto: Kyra Broshuis
De organisatie hoopt op net zo'n succesvolle avond als in 2015. foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Tweede editie Hoge Hakken Glitter Bingo

Algemeen

GROENLO- In Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier in Groenlo wordt op vrijdag 6 oktober aanstaande de tweede editie van de Hoge Hakken Glitter Bingo gehouden. De drie organisatoren van de eerste editie in 2015, Aniek Hof, Mineke Betting-Fukking en Liz Brockötter, willen aan die succesvolle avond graag een vervolg geven. Aniek, Mineke en Liz zijn alle drie als vrijwilliger verbonden aan Pink Ribbon, de stichting die aandacht vraagt voor borstkanker. Net als in 2015 is ook nu de opbrengst van de bingoavond bestemd voor onderzoek naar deze ziekte.

Door Kyra Broshuis

Dank aan het GOV
"De Hoge Hakken Glitter Bingo in 2015 was een enorm succes", zo vertelt Mineke Betting-Fukking, regiocoördinator Oost bij Pink Ribbon. "Met bijna 300 dames, en enkele heren, allemaal prachtig uitgedost in het roze, hadden we een fantastisch avond. Uiteindelijk konden we een cheque van ruim 3000 euro overhandigen aan Pink Ribbon om meer onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken." De afgelopen maanden hebben de drie organisatoren al veel werk verzet en zoveel mogelijk ondernemers benaderd om prijzen beschikbaar te stellen. Het GOV heeft in 2015 mooie prijzen en andere middelen beschikbaar gesteld. "We vinden het fantastisch dat het GOV ook weer voor deze editie haar steun heeft toegezegd, echt geweldig!"
Op vrijdag 6 oktober kleurt de Mattelier weer roze. Voor 15 euro (waarvan 10 euro voor Pink Ribbon) kunnen de deelnemers meespelen met vier rondes 'Hoge Hakken Glitter Bingo'. "Maar we bieden daarnaast ook nog eens een compleet avondprogramma met muziek van Pianohouse, een cocktailbar, een stand, bijzondere foto's en nog veel meer! En om de winkansen te vergroten is het mogelijk om voor vijf euro een extra bingokaart te kopen. Dat bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Pink Ribbon. De toegangskaarten voor deze bijzondere avond zijn te koop bij Warenhuis Post aan de Lievelderstraat 16 in Groenlo of via www.demattelier.nl. De avond start om 20:00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant