Marion Toebes en Lars Krabbenborg van de Stichting Huntington Oost Achterhoek met de cheque van de Lions. foto: Kyra Broshuis
Marion Toebes en Lars Krabbenborg van de Stichting Huntington Oost Achterhoek met de cheque van de Lions. foto: Kyra Broshuis

25.000 euro voor Stichting Huntington

Algemeen

ZIEUWENT- Na de gewonnen thuiswedstrijd van RKZVC (1-0 tegen Quick 1888), de eerste thuiswedstrijd ooit in de eerste klasse, is er een bijzondere derde helft op het Zieuwentse voetbalpark. De Streekbus van De Timp staat op het terrein met verschillende gerechten en hapjes. De opbrengst van deze actie gaat in zijn geheel naar de Stichting Huntington Oost Achterhoek. De stichting waarvan assistent-trainer Lars Krabbenborg het boegbeeld is. De leden van de Lions Groenlo-Slingelanden zijn aanwezig om Lars een cheque te overhandigen van de opbrengst van de eerder gehouden haringparty.

Door Kyra Broshuis

Theo Helmers van de Lions vertelt dat de haringparty in twee opzichten succesvol was: "We hebben een prachtig bedrag opgehaald voor de stichting én we hebben weer wat meer bekendheid gegenereerd voor deze vreselijke ziekte. Bij de veiling, die tijdens de haringparty werd gehouden, hebben Nico en Marian Wessels geboden op de streekbus van De Timp om deze weer in te kunnen zetten voor de stichting."
Het is vervolgens de eer aan Harry Minkhorst van de Lions om de cheque te overhandigen aan Lars Krabbenborg. "De tussenstand was 21.500 euro en we zijn blij en trots dat we dit hebben kunnen aanvullen tot een prachtige 25.000 euro voor de stichting Huntington Oost Achterhoek."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant