Mineke Betting-Fukking, Liz Brockötter en Aniek Bos (van links af) in de theaterzaal van De Mattelier. foto: Kyra Broshuis
Mineke Betting-Fukking, Liz Brockötter en Aniek Bos (van links af) in de theaterzaal van De Mattelier. foto: Kyra Broshuis

Hoge Hakken Bingo brengt 1676 euro op voor Pink Ribbon

GROENLO- De Hoge Hakken Glitterbingo die afgelopen vrijdag voor de tweede maal werd gehouden, heeft het prachtige bedrag van 1676 euro opgeleverd.

Door Kyra Broshuis

De organisatie van de bingo, Mineke Betting-Fukking, Liz Brockötter en Aniek Hof, is dik tevreden met deze uitkomst. Afgelopen vrijdag mochten de dames ruim 170 vrouwen én één dappere man ontvangen in de mooi aangeklede theaterzaal van SCC De Mattelier. "Eén op de zeven vrouwen wordt geconfronteerd met borstkanker. Iedereen kent wel iemand die deze ziekte heeft en dat geldt ook voor ons", zegt Mineke in haar openingswoord. "Daarom steken we nu ook een kaars aan voor diegene die er vandaag helaas niet bij kunnen zijn. Laten we er, ook voor hen, een mooie avond van maken samen."

Cocktails en muziek

De bingo ging gepaard met veel gezelligheid, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van een cocktailbar en natuurlijk de muziek van Pianohouse. Ook het bekende fotokastje was aanwezig in De Mattelier. De prijzen voor de bingo zijn beschikbaar gesteld door de Groenlose ondernemers en de hoofdprijs, een week in een 4-persoons vakantiehuis op Terschelling, komt vanuit het eigen netwerk. De presentatie was in handen van Thirsa van der Kieft en Ruth Oude Luttikhuis. De deelnemers aan de bingo waren droegen bijna allemaal 'a touch of pink'. De tussenstand van Glitterbingo bedraagt 1676 euro, bestemd voor Pink Ribbon om meer onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken.

reageer als eerste
Meer berichten