Stadswandeling onder leiding van prins Frederik Hendrik tijdens Slag om Grolle

Algemeen

Slag om Grolle op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober

GROENLO - Tijdens de Slag om Grolle, het weekend van 20, 21 en 22 oktober, kunnen belangstellenden onder leiding van prins Frederik Hendrik een wandeling maken door de vestingstad. In dit weekend gaat Groenlo 'terug in de tijd', naar het jaar 1627, toen Frederik Hendrik Groenlo tijdens de Tachtigjarige Oorlog heroverde op de Spanjaarden.

De stadswandeling wordt tijdens de Slag om Grolle elke dag aangeboden: om 11.00 uur, 12.30 uur en om 16.00 uur. Er geldt een speciale prijs van € 3 voor volwassenen en € 1 voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Startpunt is de VVV aan de Kevelderstraat in Groenlo. Hier zal prins Frederik Hendrik deelnemers in hoogsteigen persoon verwelkomen.

De VVV is tijdens de Slag om Grolle open van 9.30 tot 17.00 uur. Hier kan men terecht voor toeristische informatie over de gemeente en de regio, fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, cadeaukaarten, Grolsch-artikelen, Grolse want-artikelen en diverse leuke souvenirs.

Voor meer informatie: 0544-461247 / info@vvvgroenlo.nl / www.vvvoostgelre.nl, www.facebook.com/vvvoostgelregroenlolichtenvoorde .

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant