Toen de Oranje supporters nog in opperbeste stemming waren.
Toen de Oranje supporters nog in opperbeste stemming waren. Foto: Henri Walterbos

Longa figurant in voetbalshow RKZVC

Algemeen

ZIEUWENT - RKZVC heeft er vanavond geen enkele twijfel over laten bestaan wie de op dit moment de beste voetbalploeg van Oost Gelre is. RKZVC zette LONGA met ruime cijfers: 5-0, opzij.

Door Henri Walterbos

Na een ruststand van 1-0 walste RKZVC in de tweede helft over de voetbalgrootmacht ui t Lichtenvoorde heen en gaf de felrode ledverlichting op het scorebord in het donker een 5-0 eindstand aan. Grote man aan Zieuwentse zijde was Sjors Storkhorst met liefst 4 doelpunten (1-0, 2-0, 3-0, 5-0). Trainer Laurens Knippenborg gunde de Zieuwentse held een publiekswissel in 87e minuut. Het feest was groot na afloop. Later meer……

De opkomst van de beide teams.
LONGA supporters zorgen vooraf voor een stukje sfeer in het 'uitvak.'
De spelers wensen elkaar een prettige wedstrijd toe. De onderlinge verstandhoudingen zijn zeer goed.
Ook de groen-witten lieten zich niet onbetuigd in eigen huis.
Sjors Storkhorst wordt geknuffeld na de 2-0.
RKZVC zorgde ervoor dat de 3000 toeschouwers op iedere plek een goed zicht hadden.
Liefst drie keer zagen de toeschouwers in de partytenten een doelpuntenfeestje vlak voor hun neus.
Sjors Storkhorst zorgt wederom voor een verslagen LONGA-defensie.
Sjors Storkhorst wordt na zijn publiekswissel door zijn ploeggeneoten op de bank met open armen ontvangen.