De nieuwste trends zijn te zien op de Ladies Night. Foto: PR
De nieuwste trends zijn te zien op de Ladies Night. Foto: PR

Ladies Night bij HCR Prinsen te Haarlo

Algemeen

HAARLO - Donderdagavond 2 november wordt voor de vijfde keer een Ladies Night georganiseerd in de zalen van HCR Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo. Een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- en lifestyle-trends.

Vanuit de hele gemeente Berkelland en directe omgeving zijn er ruim 40 deelnemers aanwezig met lifestyle, de nieuwste mode, cadeau, wellness, make-up, trends, hairstyle, brocante en nog veel meer.
Doorlopend is er een modeshow, gewoon tussen de bezoekers door. Mannequins uit Haarlo showen hoeden, sjaals, trendy kleding en schoenen. Om 19.30 en 20.30 uur kan men genieten van dameskoor Timeless uit Haarlo, en om 21.30 uur zoals altijd een spetterend optreden van Marieke Dollekamp.
Bezoekers worden ontvangen met koffie met wat lekkers en later op de avond kan men genieten van diverse drankjes en cocktails. De zaal gaat open om 19.00 uur open. En zoals het keurige dames betaamt, eindigt de avond rond 23.00 uur. Kaarten kosten 7 euro; dit is inclusief koffie en wat lekkers.
In de voorverkoop zijn kaarten voor 5,50 euro te koop bij HCR Prinsen of via dini@reurei.com.


www.facebook.com/ladiesnighthaarlo
Tel. 0654353728

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant