Peter en Corine Voorhuis en Stanley Sessink (rechts). Foto: Karin Stronks
Peter en Corine Voorhuis en Stanley Sessink (rechts). Foto: Karin Stronks

Grandioze autoshow bij autobedrijf Voorhuis

ZIEUWENT – Het 65-jarig jubileum van autobedrijf Voorhuis wordt gevierd op 16, 17 en 18 november met een grote autoshow in samenwerking met Auto Mido. De nieuwste Mitsubishi-modellen zijn te zien, evenals een groot assortiment occasions. De bezoeker kan tijdens de driedaagse autoshow profiteren van de gratis winterinspectie. Autobedrijf Voorhuis heeft nog meer aanbiedingen in petto.

Door Karin Stronks

Drie dagen lang is de klant welkom op de autoshow, bezoekers kunnen profiteren van diverse aanbiedingen. Peter Voorhuis vertelt: "We voeren onder andere een gratis winterinspectie uit. Hierbij worden diverse controles uitgevoerd, onder andere de banden, de accu en de vloeistoffen worden gecheckt. Hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt tijdens de driedaagse autoshow. Het aanbod geldt voor alle automerken."

Corine Voorhuis voegt toe: "Klanten zijn welkom om te kijken naar de nieuwste Mitsubishi-modellen van Mido Auto, naar onze occasions of om gebruik te maken van de gratis wintercheck. Maar men mag ook gewoon voor de gezelligheid langskomen! Koffie en een drankje staan klaar!" Bezoekers zijn welkom bij de autoshow op donderdag 16 november van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag 17 november van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 november van 10.00 tot 14.00 uur.

Autobedrijf Voorhuis bestaat 65 jaar. Lou Voorhuis, de vader van Peter Voorhuis, is met het bedrijf begonnen achter de Werenfriduskerk in Zieuwent. In 1965 verhuisde het autobedrijf naar de huidige locatie aan de Dorpsstraat 103. Peter: "In 1985 hebben Corine en ik de zaak overgenomen. We zijn 35 jaar Daihatsu-dealer geweest tot er geen nieuwe Daihatsu's meer werden gemaakt. Vanaf januari 2017 zijn we Daihatsu-Specialist. De klant kan voor reparaties, onderdelen, accessoires en onderhoud van dit merk bij ons terecht, en dat geldt ook voor alle andere merken."

Met een aantal collega-dealers heeft Autobedrijf Voorhuis een overeenkomst gesloten. Corine Voorhuis legt uit: "Door deze overeenkomst kunnen we klanten een groot aanbod occasions aanbieden, ook auto's die bij onze collega's staan. Wij kunnen desgewenst een auto voor de klant ophalen zodat er een proefrit kan worden gemaakt. Bij de aankoop zorgen wij voor de aflevering en garantie van de occasion." Peter Voorhuis vult aan: "Er is veel veranderd op gebied van techniek. Vooral de elektronica is, in de nieuwere auto's vooral, enorm toegenomen. Als er een storing is kunnen we met behulp van een laptop het mankement opzoeken."

Corine en Peter Voorhuis en autotechnicus Stanley Sessink heten iedereen van harte welkom op de driedaagse autoshow. "Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de auto's en in ons bedrijf, en intussen hun auto aan de winterinspectie laten onderwerpen. Normaal gesproken werken we altijd op afspraak, voor dit aanbod echter niet! Overigens kan men voor kleine reparaties zoals een lampje vervangen of het bijvullen van een vloeistof altijd aankloppen. Persoonlijk contact en een prima service staan bij ons hoog in het vaandel", aldus Peter Voorhuis.


www.voorhuisautobedrijf.nl

reageer als eerste
Meer berichten