Oost Gelre licht op met campagne 'Light it up'

OOST GELRE - De gemeente Oost Gelre vindt het belangrijk dat jongeren veilig door het donker fietsen. Daarom komt de fietsverlichtingscampagne 'Light it up!' binnenkort naar Oost Gelre. Op woensdagmiddag 15 november is het promotieteam aanwezig bij het Graafschap College in Groenlo. Op maandag 20 november (Lichtenvoorde) en dinsdag 21 november (Groenlo) is het team bij Scholengemeenschap Marianum.

Tijdens de actie voert het team gesprekken met de jeugd over het belang van goede fietsverlichting. Ook daagt ze uit om deel te nemen aan de challenge die de bekende vlogger Gio Latooy is gestart. Fietsers waarbij de verlichting op orde is krijgen een lot voor de zogenaamde lichtloterij. Is de verlichting kapot en heeft de fietser zelf geen vervangende verlichting mee? Dan worden ter plekke nieuwe lampjes aangeboden.

Deel foto of video met #Lightitup!
Wie ook mee wil doen met de challenge van Gio en ook te zien wil zijn in het donker kan een foto, bericht of video delen onder #Lightitup! Onder de leukste video's of foto's wordt zelfs een tablet verloot. Meer informatie, foto's en uitleg van de challenge is te vinden op de Facebookpagina 'GelderlandVeilig' of volg de campagne op Twitter via @lightitup2017.

Meer berichten