Fietsen in de Kevelderstraat van belangstellenden voor de voorverkoop van CV De Knunnekes. Foto: Theo Huijskes
Fietsen in de Kevelderstraat van belangstellenden voor de voorverkoop van CV De Knunnekes. Foto: Theo Huijskes (Foto: Theo Huijskes)

Stormloop op kaarten pronkzittingen

GROENLO - Als de voorverkoop van de toegangskaarten voor de zes pronkzittingen een voorteken is voor het verdere verloop van het jubileumjaar van carnavalsvereniging De Knunnekes, dan kunnen de Grolse carnavalisten en andere belangstellenden nog het nodige verwachten tijdens de campagne 2017-2018. De beide voorverkoopavonden op vrijdag 24 november en vrijdag 1 december hebben als resultaat een nieuw record opgeleverd.

Door Theo Huijskes

Was de eerste vrijdag bedoeld voor de eigen leden en de kapstok-donateurs, op de tweede vrijdag was er sprake van een ware stormloop op de toegangskaarten voor de op 11, 12, 13, 14, 19 en 20 januari te houden pronkzittingen in de grote theaterzaal van carnavalshoes City Lido. Begin dit jaar werd er voor de eerste keer gekozen voor het houden van zes in plaats van vijf pronkzittingen. Vanwege het succes heeft het bestuur van De Knunnekes ervoor gekozen om die uitbreiding ook tijdens deze jubileum campagne te handhaven.
Penningmeester Peter Nales: "Overigens niet alleen vanwege het feit dat er reeds een 2500 toegangskaarten aan de man zijn gebracht, ben ik een tevreden mens. Het doet mij en ons bestuur in het algemeen goed dat de kaartverkoop zo goed is verlopen, dat wij niemand teleur hoefden te stellen. Iedereen is met een content gevoel huiswaarts gegaan. Dit geldt met name voor de beide vrijdag- en zaterdagavonden, die eigenlijk al uitverkocht zijn. Tijdens deze avonden hebben wij, inclusief de plaatsen op het balkon, zo'n slordige 470 belangstellenden per avond in huis. Voor die avonden zijn nog maximaal tien kaarten per avond beschikbaar. Voor de donderdagavond (11 januari), bekend als de zogenoemde sponsoravond, en de zondagmiddag (14 januari) zijn nog meerdere kaarten beschikbaar."
Belangstellenden, die alsnog een toegangskaart willen bemachtigen, dienen er snel bij te zijn. De nog resterende toegangskaarten liggen vanaf deze week bij Slijterij Antonius (Thomas Wallerbosch) in de Beltrumsestraat in Groenlo om verkocht te worden. Belangstellenden kunnen ook via het secretariaat (secretariaat@knunnekes.nl) of een persoonlijk bericht op de Knunnekes Facebook pagina (@Knunnekes) kaarten kopen.

reageer als eerste
Meer berichten