Foto: PR
Foto: PR

X-mas experience in Groenlo

GROENLO - Sfeer gegarandeerd in Groenlo, tijdens de tweede editie van de X-mas experience op vrijdag 8 december van 17.00 - 22.00 uur. Winkelend publiek loopt over een mooie rode loper de winkel binnen. Vele kerstbomen en sfeervolle windlichten bij de rode loper maken het geheel compleet.
Elke deelnemende zaak organiseert een eigen kerstevent of kerstsfeer in de winkel.

"We wilden geen standaard kerstmarkt, waar kraam aan kraam allerlei goederen worden aangeboden. We gaan meer voor de echte kerstbeleving. Dat betekent winkelen bij lokale ondernemers in een sfeervolle ambiance."

Prima decor
Het centrum van Groenlo is zo al de moeite waard, maar in de feestmaand wordt het extra gezellig. Vanaf 1 december wordt de sfeervolle kerstverlichting weer opgehangen. En het centrum herbergt tijdens de aanloop naar kerst ook altijd een mooie grote kerstboom, die door kegelclub Uto wordt aangekleed.
Tijdens X-mas experience gaan de winkeliers zorgen dat er in hun zaak een echte kerstbeleving is. Sfeervolle decoraties en passende muziek moeten ervoor zorgen dat de bezoekers daadwerkelijk in kerstsfeer komen. "Iedere ondernemer mag zijn of haar eigen tintje aan het concept toevoegen. Het is dus ook leuk om van winkel naar winkel te gaan om jezelf onder te dompelen in kerst."

Bezoekers kunnen tevens genieten van de midwinterhoornblazers en het gezang van koren. Voor de jongste jeugd is het leuk om naar diverse straattheater activiteiten te kijken. Natuurlijk is de Kerstman ook van de partij. Beleef het mee, kom vrijdag 8 december naar Groenlo voor de X-mas Experience.

reageer als eerste
Meer berichten