ZSOM in De Molenberg

Algemeen

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg in Groenlo. Het programma voor deze week ziet er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio

Winterconcert Inter Nos
Op 14 december vond het jaarlijkse winterconcert van mannenzangvereniging Inter Nos plaats bij City Lido in Groenlo. Dit keer trad Zanggroep Colorful uit Groenlo op als gastkoor. Inter Nos heeft in het 71ste jaar van zijn bestaan het repertoire weer uitgebreid en liet het publiek hiervan op deze avond genieten. Voor de pauze zongen de mannen van Inter Nos de min of meer aan kerst gerelateerde stukken en na de pauze overwegend kerstliederen. Zanggroep Colorful, bestaande uit vijf enthousiaste dames en een nog enthousiastere coach bracht een zeer divers repertoire bestaande uit Nederlands-, Duits- en Engelstalige nummers. Vandaag het tweede deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio

Corry Konings
Van het budget van waardigheid en trots heeft De Molenberg Corry Konings weten te strikken om op 19 oktober een optreden te verzorgen in het Kormelink. De ZSOM was er met twee camera's bij. Bekende nummers zoals onder anderen 'Mooi was die tijd', 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' en 'Huilen is voor jou te laat' werd door Corry gezongen voor een enthousiast publiek. Kijk en geniet van en met Corry Konings.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant