Kruisjassen Beneman: Mokkink slaat weer toe

Algemeen

VRAGENDER - Op maandag 27 november is de derde ronde van het kruisjasseizoen gespeeld met een deelnemersveld van 32 paren. Louis Mokkink vormde dit maal, als invalspeler, een paar met Laurens Meekers. Na drie boompjes kaarten bleek dat Louis weer in de prijzen was gevallen, voor de tweede maal op rij de eerste prijs. Zowaar een hele prestatie in dit zware deelnemersveld. Maar zoals altijd beginnen we met de laatste plaats. Vader en zoon Boschker kwamen helaas niet boven de 3.000 punten en bleven steken op 2.882, zeker ook een vermelding waard. Derde werden de heren Lageschaar / Ikink met 4.350 punten. Het paar Visser / Wieggers werden dit maal tweede met 4.539 punten. Als eerste eindigde dus het paar Meekes / Mokkink met 4.562 punten.

Door het goede resultaat deze avond gaan in het algemeen klassement de heren Lageschaar / Ikink aan kop met een gemiddelde score van 4103 punten. Maar met vijf rondes te gaan kan er nog van alles gebeuren.
Woensdag 27 december wordt ronde vier van het kruisjasseizoen gespeeld. Om acht uur zal er gestart worden bij Beneman in Vragender. Rond kwart over elf worden de prijzen verdeeld en kan men weer tevreden huiswaarts keren. Meedoen doe je voor de gezelligheid (zeker op de 27ste), dus paren die niet voor alle acht avonden gaan zijn van harte welkom om eens te komen kijken. Ook is het een goede oefening voor het Vragenders Kampioenschap.

Vragenders Kampioenschap
Traditiegetrouw wordt aan het eind van het jaar gekruisjast om het Vragenders kampioenschap bij Beneman. Op 30 december (zaterdag) gaat het weer gebeuren. De aanvang is om 19.00 uur omdat er vier boompjes gekaart gaan worden. Dit kampioenschap is niet alleen voor alle inwoners van Vragender, ook alle oud-inwoners zijn van harte welkom. Deelnemers moeten zich als paar aanmelden bij Beneman, zie keitjes. De organisatie roept op: "Komt allen naar Beneman en maak mee wie de opvolgers worden van de heren Ikink / Hegeman, vorig jaar de kampioenen van Vragender."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant