ZSOM in De Molenberg

GROENLO - Het tv-programma van de ZSOM wordt op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg. Deze week ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio

Jubileumconcert vrouwenkoor Zang en Vriendschap
Dit koor bestond 25 jaar en dat vierden zij zoals alleen een koor het kan; ze zingen het dak eraf. Er werd een spectaculaire jubileumconcert gegeven op zaterdag 25 november in Theater Astoria te Winterswijk. Medewerking werd verleend door Johan Meerdink, die het koor op de piano begeleidde en Dansstudio Vieberink uit Aalten die een aantal dansen liet zien. Tijdens dit concert werd de bezoeker dan verrast door een mix van liedjes, dans en pianomuziek. Het thema van het concert was liedjes en dansen uit films en musicals. Vandaag het tweede deel van dit concert.ZSOM Regiojournaal.

ZSOM Regiojournaal
Opnieuw nieuws en actualiteiten uit de regio

Midwinterhoornwandeling
Vrijdag 22 decemberwerd de 9e midwinterhoorn wandeling gelopen in Groenlo. Met een kruip/sluiproute ging het door de binnenstad. Vanaf het Europaplein ging het via de smalle steegjes naar het Vers Hart van Groenlo via de tuin van de Molenberg, hier kon men genieten van het duo Anne en Sabine, via de witte brug achter de Molenberg ging het op naar Welgelegen. Vandaar naar de tuin van Dr. Cannegieter naar de pauzeplek op Jongensstad. Hier kon men genieten van een beker glühwein. Opgemonterd ging men verder over de bruggetjes in het Laantje van Lasonder naar het treinstation, op de genoemde plekken werd er op de midwinterhoorn geblazen. Het eindpunt was in de Oude Calixtus, hier werd men onthaald met kerstliederen gezongen door het dameskoor Songs4all.

Lees ook

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten