ZSOM in De Molenberg

Algemeen

GROENLO - Het tv-programma van de ZSOM wordt Iedere week op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg te Groenlo. Deze week ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio

Concert Mart Hillen
In 2016 won fingerstyle-gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde de regionale theaterwedstrijd Rabo On Stage! Tijdens de finale riep juryvoorzitter Juul Diteweg hem uit tot Ambassadeur van de Gitaar. Zijn prijs? Een masterclass van een professional. Zijn wens? Het maken van een eigen concert. Deze wens kwam uit. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen heeft hij een prachtig soloconcert gemaakt en uitgevoerd in mei 2017. Naar aanleiding van deze geslaagde voorstelling begon hij in januari 2018 met zijn theatertour. Zijn grandioze gitaarspel werd gecombineerd met mooie, persoonlijke verhalen.
De ZSOM heeft op 12 januari opnames gemaakt van zijn theaterconcert in de Storm te Winterswijk. Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant! Vandaag het eerste deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio

Marveld Mountainbike tocht
Ook dit jaar organiseerde de RTCG Groenlo weer de Marveld Mountainbike tocht. Onder mindere weersomstandigheden vertrokken zo'n 600 mannen en vrouwen voor deze uitdaging van 25, 35 en 45km. Het ging door drassige velden, sloten en beken en natuurlijk bij Ludwig durch die Kneipe. Hier was ook de rustplaats waar men zich een beetje kon opwarmen en een lekkere kop soep kon nuttigen. Dan nog even de laatste paar kilometer en dan terug naar de kantine van Pitch and Putsh op recreatie Marveld. Hier kon men ook de fiets en eventueel de benen afspoelen. De loftuitingen waren er voor de perfecte organisatie en de belofte voor deelname het komende jaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant