Bij Qmusic the party verzorgen de Qmusic-dj's de muziek. Foto: PR
Bij Qmusic the party verzorgen de Qmusic-dj's de muziek. Foto: PR

VuurFestival presenteert Qmusic the party & Foute Uur

WINTERSWIJK - Op zaterdag 31 maart komt het welbekende concept van radiozender Q-music naar Winterswijk: Qmusic the Party inclusief het foute uur. Een avondvullend programma waarbij de dj's van Qmusic de feesttent aan de Wesselinkweg compleet op hun kop zullen zetten met alles erop en eraan: ledschermen, confetti, lasers en goodies.

Stichting VuurFestival, de organisatie achter dit feest, vind dat er te weinig gebeurt in Winterswijk op de avond voor Pasen. Hiertoe is al enkele jaren geleden besloten om op deze avond een warming-up avond te maken voor het VuurFestival Meddo van dezelfde stichting, op eerste paasdag. Dit jaar steekt de organisatie de avond in een nieuw jasje. In de afgelopen paar jaar is de zaterdagavond altijd onderdeel geweest van het VuurFestival, nu wordt het als een los event neergezet. Lilian Schurink: "Om het evenement duidelijk te promoten hebben we gekozen voor apart artwork en zal het concept 'VuurFestival' zich puur gaan richten op eerste paasdag, uiteraard op de manier zoals men van ons gewend is met vermaak voor het hele gezin."

De kaarten voor Qmusic the party & Foute uur zijn vanaf woensdag 10 januari om 17.00 uur te koop. Kaarten kosten tien euro euro in de voorverkoop. Wie komt met een groep van tien mensen of meer, dan krijgt men vijftien euro korting. De organisatie raadt aan om voor het Early Bird-combiticket te gaan. Noreen Zieverink: "Met dit ticket heb je voor slechts tien euro toegang tot zowel het feest met Qmusic als het VuurFestival op eerste paasdag. Van die Early Bird-tickets is een beperkt aantal verkrijgbaar."
Kaarten kopen voor zowel Qmusic als het VuurFestival kan via www.vuurfestival.nl of via facebook: facebook.com/VuurFestival.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten