Alzheimercafé voor de regio

LICHTENVOORDE - De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café, dat plaatsvindt op de vierde woensdag van de maand in Lichtenvoorde. Het is bestemd voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. In het Alzheimer Café ontmoeten lotgenoten elkaar, en zij kunnen met elkaar in gesprek gaan over de dingen die zij meemaken, of die hen bezighouden. Het thema van deze maand is: Ik heb dementie en gebruik dementie.nl.

In het boek 'Ik heb dementie' staan veel ervaringsverhalen van mensen met dementie en van hun mantelzorgers. Op deze avond worden deze verhalen gelezen en samen besproken. Ook op internet staan veel ervaringsverhalen, bijvoorbeeld op www.dementie.nl. Linda van der Berg, bestuurslid bij afdeling Oost-Gelderland, laat zien hoe deze media te gebruiken zijn in een zoektocht naar meer informatie over dementie.
Het Alzheimer Café is op woensdag 24 januari in het Grand Café van woonzorgcentrum Careaz Antoniushove, Rapenburgsestraat 33 in Lichtenvoorde. Het duurt van 20.00 tot 21.30 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur; aanmelden is niet nodig.


www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland

tel. 06-13514411

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten