Van links naar rechts Bennie te Veluwe en Bennie Hoitink (60 jaar lid). Foto: PR Vios
Van links naar rechts Bennie te Veluwe en Bennie Hoitink (60 jaar lid). Foto: PR Vios

vv VIOS B. huldigt leden op Nieuwjaarsreceptie

Algemeen

BELTRUM - De nieuwjaarsreceptie bij Vios in Beltrum werd dit jaar georganiseerd door heren-8. Al bijna een traditie dat ieder jaar een ander elftal de organisatie op zich neemt.

Één van de terugkerende elementen was de nieuwjaarsspeech van voorzitter Theo Helmers en de huldiging van jubilarissen. Een korte speech met oog voor het afgelopen jaar en hetgeen de club heeft bereikt. Ook gaf de voorzitter een kijkje in de toekomst met contractverlenging voor trainers en een nieuw beleidsplan.

Was vorig jaar het 'Rad van VIOS' een nieuw element. Dit jaar was er de quiz 'Petje op, Petje af'. Presentatie was in handen van Bart Nijenhuis. Winnaars waren Brent Nijhuis en Tom klein Gunnewiek.

De jubilarissen waren: 60 jaar lid: Harry Heutinck, Benny Hoitink en Bennie te Veluwe. 50 jaar lid: Theo Nijhuis. 40 jaar lid: Leo Ballast, Raymond Hoitink en Roy Nijbroek. 25 jaar lid: Bram Geerdink, Edo Hemmink, Mark Hofstede, Jasper klein Gunnewiek, Nick klein Nijenhuis, Rob klein Tuente, Emiel Koster, Ron Maarse, Eric Meeuwis, Mark Nijenhuis, Ruud Nijenhuis, Bas Pape en Luke te Woerd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant