Op vrijdag 23 februari is er een lichtjesavond op de RK Begraafplaats in Groenlo. Foto: PR
Op vrijdag 23 februari is er een lichtjesavond op de RK Begraafplaats in Groenlo. Foto: PR

Coöperatie DELA organiseert lichtjesavond

GROENLO - Op de RK Begraafplaats Groenlo houdt coöperatie Dela in samenwerking met de stichting RK Begraafplaats Groenlo weer een lichtjesavond op vrijdag 23 februari. Tussen 19.00 en 20.30 uur is het terrein van de begraafplaats aan Lichtenvoordseweg 58a in Groenlo sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid om een kaars te branden als een mooie herinnering aan hun dierbaren.

Eric Moleman, regiomanager van Dela Twente-Achterhoek: "Zo aan het begin van het nieuwe jaar denken veel mensen vaak aandacht aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even samen te zijn, is in deze periode dan ook extra groot. Door de donkere dagen en het slechte weer is het echter juist moeilijker om het graf te bezoeken. Tijdens de lichtjesavond wordt het hele terrein verlicht met honderden kaarsjes, fakkels en vuurkorven. Nabestaanden krijgen hiermee de mogelijkheid de begraafplaats te bezoeken in een intieme sfeer."

Iedereen die iemand wil herinneren is van harte welkom. graag aanmelden via dela.nl/inschrijvengroenlo. Dan ontvangt men een digitale waardebon die men kan inleveren tijdens de lichtjesavond. Men krijgt dan een mooie herinnering aan de avond. Deze avond wordt omlijst met sfeervolle muziek en bezoekers krijgen een warm drankje aangeboden.


dela.nl/inschrijvengroenlo

Meer berichten