Acroteams plaatsen zich voor ONK

GROENLO - In de afgelopen periode stonden er zes teams van RAP&SNEL Groenlo op de wedstrijdvloer tijdens de plaatsingswedstrijden C/D-Niveau. Het team bestaande uit Vera, Tessa en Lily (Damesgroep C-Senior) liet op de wedstrijd in januari twee mooie oefeningen zien, echter was de jury streng en keurde een element af wat de dames een mooie plaats in de ranking kostte. Tijdens de wedstrijd op 17 februari waren de dames er gebrand op om revanche te nemen en dat is gelukt. In een zeer sterk deelnemersveld lukte het de dames om een geweldige vijfde plaats te bemachtigen. Met deze vijfde plaats hebben Vera, Tessa en Lily zich rechtstreeks weten te plaatsen voor het ONK.

Voor Roos en Emma (Damespaar D-Junior) was het hun tweede seizoen samen in dit niveau en de dames hebben laten zien dat ze hier zeker wel thuis horen. Tijdens de eerste wedstrijd verliep de oefening niet helemaal goed, maar de dames lieten wel een erg mooie catch-salto zien. De oefening werd iets aangepast voor de volgende wedstrijd om zo ervoor te zorgen dat alle elementen goed zouden gaan. Door deze aanpassing verliep de wedstrijd stukken beter en eindigden de dames op een zeer verdiende tweede plaats. In eerste instantie was dit net niet goed genoeg voor directe plaatsing op het ONK, maar gelukkig zijn er nog enkele plekken vrij gekomen en mogen Roos en Emma deelnemen aan het ONK op 17 maart.
De Damesgroep D-Junior bestaand uit Maxime, Lotte en Eva staat eerste reserve voor het ONK, dus het blijft nog even spannend of ze kunnen deelnemen aan het ONK op 17 maart.

Reageer als eerste
Meer berichten