Pelle Walterbos (links), winnaar van de hoofdprijs van de najaars FF 2017, met VSVG-voorzitter Geert Jan Stokkers (rechts). Foto: Theo Huijskes
Pelle Walterbos (links), winnaar van de hoofdprijs van de najaars FF 2017, met VSVG-voorzitter Geert Jan Stokkers (rechts). Foto: Theo Huijskes (Foto: Theo Huijskes)

Fancy fair sv Grol in teken jubileum

GROENLO - De Vrienden van sportvereniging Grol zijn weer helemaal klaar voor de eerste van twee fancy fairs. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart , en om op te warmen ook al een beetje op vrijdag 16 maart kan iedereen weer een gokje wagen.

Door Theo Huijskes

De finale van de activiteit is op zondagmiddag bij de thuiswedstrijd van Grol 1 tegen Keijenburgse Boys 1. Maar ook op de zaterdagmiddag draait de fancy fair op volle toeren. Dit om de oudere jeugdelftallen, alsmede ook de zaterdagteams in de gelegenheid te stellen om mee te spelen en mooie prijzen te winnen. Gezien de positieve ervaringen van vorig jaar worden ook op de vrijdagavond enkele rondes gedraaid. Als hoofdprijzen zijn er een fiets, koelkast, tv, sportartikelen, lederen ballen, levensmiddelenpakketten en vleesschotels, alsmede iPads en populaire muziekspeeltjes.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten