Sweet mary Jan treedt op bij Rockcafé Taste. Foto: PR
Sweet mary Jan treedt op bij Rockcafé Taste. Foto: PR

Spelletjesavond en Taste Live met Sweet Mary Jane

Algemeen

GROENLO - In Taste worden vanaf donderdag 22 maar op een aantal donderdagen spelletjesavonden gehouden. Ouderwets een bordspel spelen, het is weer helemaal in. Weg met die mobieltjes en elkaar weer tegenkomen, met elkaar strijden en gezelligheid. Aanwezig zijn de spellen Monopolie, Risk, Mens Erger Je Niet, Triominos, de Kolonisten van Catan, Yahtzee, Triviant, Pim Pam Pet, Kaarten, Rummikub, De Slimste Mens, Cluedo, Stratego, Dammen, Schaken, Pim Pam Pet, enzovoorts. De donderdagen die gereserveerd staan zijn: 22 maart, 12 april, 31 mei en 14 juni. Vrije inloop, kom met medespelers, en bij Taste zorgen ze voor chippies en een hapje. Bezoekers mogen uiteraard ook een eigen spel meenemen.

Taste Live
Zaterdag 24 maart is het weer tijd voor Taste Live, dit keer met Sweet Mary Jane. Deze band brengt een ode aan de bluesrock uit de 60's en 70's. Er zitten ook verrassende songs uit andere decades is de set. Vele legendarische artiesten passeren de revue tijdens de opzwepende show van dit trio.
Enkele namen van de artiesten die langskomen zijn de Ierse helden Rory Gallagher, Thin Lizzy en Gary Moore, maar ook Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Bobby 'Blue' Band, Jimi Hendrix, Bob Dylan en Eric Clapton zitten in het repertoire.
Frontman Fred van Willigen neemt zijn medemuzikanten, Ton Boekelman op bas en vocals en Lars van der Weiden op drums en vocals, op sleeptouw en het moet raar lopen wil het publiek zich daar niet bij aansluiten en gaan de voetjes van de vloer.

Taste Live begint om 22.00 uur en de entree is vrij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant