'Old-Grolschen' terug in hun stad

Algemeen

GROENLO - Op zondag 8 april komen vanuit het hele land dan de leden van de Club van Old Grolschen naar hun geliefde vaderstad om er een vrolijke dag door te brengen, oude kennissen te ontmoeten en herinneringen op te halen.

De leden worden tussen half twaalf en twaalf uur verwacht in De Lange Gang, waar eerst een ledenvergadering wordt gehouden een waar zich hopelijk ook weer nieuwe leden zullen aanmelden. Vervolgens is het tijd voor een drankje en een lunch en dan wordt 's middags een bezoek gebracht aan het inmiddels operationeel zijnde sociaal cultureel centrum De Mattelier. Directeur Tonnie Zieverink van De Mattelier zal de Old Grolschen daar rondleiden en tekst en uitleg geven.

Als de Old Grolschen terugkeren naar De Lange Gang wacht hen een aantrekkelijke verloting met prachtige prijzen. Dat is rond 16.00 uur en daarbij zijn ook andere Grollenaren van harte welkom. Dat systeem van het uitnodigen van andere Grollenaren wordt al een aantal jaren toegepast en dat werkt sfeerverhogend en bovendien blijft de club op deze manier in de belangstelling. Nieuwe leden kunnen de Old Grolschen goed gebruiken. Om 17.00 uur volgt dan het traditionele diner en daarna gaan de Old Grolschen weer naar hun eigen woonplaats.

De leden komen twee keer per jaar bij elkaar; in het voorjaar en in het najaar. Deze keer wordt de bijeenkomst geleid door de nieuw gekozen voorzitter en dat is Joop Meulenbeek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant