Nieuws van de Seniorenvereniging Groenlo

Algemeen

GROENLO - Dinsdagmiddag 6 maart was de jaarlijkse ledenvergadering van de Seniorenvereniging Groenlo met na afloop een gratis bingo. Net als voorgaande jaren werd deze middag goed bezocht.

De jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester werden goedgekeurd. Er werden twee nieuwe adviserende bestuursleden gekozen: de dames T. Ravesloot en E. te Molder. De vereniging telt momenteel ruim 200 leden en is nog steeds groeiende. Ook op de ledenvergadering hebben zich weer vier nieuwe leden aangemeld. Vanaf 50+ is men al welkom. Senioren kunnen vrijblijvend een middag komen bezoeken. De Seniorenvereniging is aangesloten bij de KBO-PCOB Ouderenbond. Daarom kunnen de leden gebruik maken van hun ledenservice, met bijvoorbeeld hulp bij het invullen van uw belastingformulieren, korting op rijbewijskeuringen en men ontvangt tien keer per jaar het KBO-PCOB magazine met veel interessante informatie. Voor informatie of aanmelden kan men terecht bij dhr. T. Giezen, tel.463480/06.57533626 of M. Peters, tel.462481/06.30891680.

De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 3 april om 14.30 uur in zaal De Pelikaan van City Lido.. Dan is er een optreden van het koor De Zompenkearls. Het zijn schippers van de bekende Berkelzompen. Onder begeleiding van harmonicaklanken hebben ze allerlei Hollandse- en dialectliedjes op hun programma. Ook vertellen de schippers graag wat anekdotes uit hun varend bestaan en over de historie van hun voorgangers, de Berkelschippers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant