Een aantal spelers van D.I.T.O. repeteert voor de komende voorstelling. Foto: PR
Een aantal spelers van D.I.T.O. repeteert voor de komende voorstelling. Foto: PR

D.I.T.O. zet zoekactie uit in Grolse binnenstad

GROENLO - In Groenlo liggen sinds enige tijd acht attributen in acht verschillende winkels uitgestald? Deze attributen hebben betrekking op de komende voorstellingen van 'Wie doet ons wat' van de 85-jarige toneelvereniging D.I.T.O. Naast het voorwerp is een letter te vinden; de acht letters vormen samen een woord. Wie dit woord invult op de flyer van D.I.T.O. en inlevert bij een van de voorstellingen, maakt kans op een mooie prijs. De flyer misschien per ongeluk al bij het oud papier gelegd? Geen nood, in de winkels zijn flyers aanwezig. Op de Facebookpagina van D.I.T.O. wordt regelmatig een tip gegeven, evenals op de vernieuwde website: www.dito-groenlo.nl.

In 'Wie doet ons wat' wordt de toneelvereniging 'De twee scharen' achter de coulissen gevolgd, voor en tijdens hun voorstelling. Te laat opkomen, tekst vergeten, verkeerde deur gebruiken, een acteur die niet wil doen wat er in de tekst staat: het zorgt allemaal voor veel frustraties. Na de pauze wordt het daadwerkelijke toneelstuk opgevoerd. Het is een thriller, die zich afspeelt in een oud landhuis met vreemde bewoners. Maar met alle fouten en vergissingen wordt het toch een komisch gebeuren.

Kaarten voor deze voorstelling zijn in de voorverkoop voor 6,50 euro te verkrijgen bij slijterij Antonius, De Mattelier of via de website van D.I.T.O. Aan de zaal kosten ze 7,50 euro. De voorstelling wordt gespeeld op donderdag 19 en vrijdag 20 april om 20.00 uur en op zondagmiddag 22 april om 14.30 uur. Plaatsbespreken kan op zaterdag 14 april van 11.00 tot 11.30 uur.

reageer als eerste
Meer berichten