Vlnr. Ivo Thuinte, Willie Thuinte-Post en medewerkster Nicole Meijer in de geheel vernieuwde winkel. Medewerkster Susan te Woerd was niet aanwezig. foto: Kyra Broshuis
Vlnr. Ivo Thuinte, Willie Thuinte-Post en medewerkster Nicole Meijer in de geheel vernieuwde winkel. Medewerkster Susan te Woerd was niet aanwezig. foto: Kyra Broshuis

Veel complimenten voor nieuwe winkel Post

Algemeen

GROENLO - Ondernemer Ivo Thuinte en zijn moeder Willie Thuinte-Post beleefden een mooi weekend. Tijdens het openingsweekend van de totaal verbouwde en vergrote winkel én tijdens City of Taste kwamen veel mensen de nieuwe winkel bekijken. Er waren verschillende mooie aanbiedingen en allerlei activiteiten voor jong en oud.

Door Kyra Broshuis

Nog breder assortiment
"We zijn gedurende de verbouwing altijd open gebleven", vertelt Thuinte. "We hebben ook geen officiële opening, maar dit weekend hebben we wel gevierd dat de verbouwing achter de rug is en dat onze winkel weer helemaal up-to-date is." En dat is het zeker: de winkel oogt fris, ruim en heeft, zoals dat al decennialang zo is, alles in huis. Thuinte lacht: "Ja, dat horen we vaak. We hebben een enorm uitgebreid assortiment en hebben eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben. Onze winkel is uitgebreid met 200 vierkante meter en we hebben nu een nog breder assortiment. Ook boven hebben we veel meer extra ruimte gekregen waardoor we nu ook de tuinmeubelen en aanverwante artikelen goed kunnen laten zien."

Totale metamorfose
De vele bezoekers zijn enthousiast over de nieuwe ruime en lichte winkel. De zaak heeft een totale metamorfose ondergaan en Thuinte krijgt dan ook een hoop complimenten over de verbouwing. "Het is natuurlijk fantastisch dat de mensen het mooi vinden. Ik ben zelf ook erg blij met hoe het geworden is. Het is mooi dat ik dit familiebedrijf, samen met mijn moeder, kan voortzetten. Ik ben de derde generatie, ons warenhuis bestaat al sinds 1951 en dankzij de verbouwing kunnen we weer jaren vooruit. De ingang van onze winkel is naar de hoek Lievelderstraat en Rabeldersteeg verplaatst waardoor wij vanaf het Europlein goed zichtbaar zijn."

Groenlo heeft er met de metamorfose van Post eigenlijk een prachtige winkel bij met een enorm assortiment.


www.warenhuispost.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant