Clinic Kaak Kanonsloop

In veertien trainingen klaar voor de loop in oktober

GROENLO - Op donderdag 5 juli start de Kaak Kanonsloop clinic. In veertien trainingen worden deelnemers voorbereid op de vijf en tien kilometer van de Kaak Kanonsloop, die dit jaar gehouden wordt op 7 oktober. Na vier voorgaande clinics met gemiddeld zo'n 80 deelnemers is de organisatie nu toe aan de vijfde editie.

Geschikt voor elk niveau
De trainingen starten steeds op de donderdagavond om 19.30 uur, bij de Willibrordusschool aan de Karel Doormanstraat te Groenlo. Ze zijn geschikt voor zowel de beginnende loper als de ervaren loper: er zijn verschillende groepen zodat iedere loper op het eigen niveau kan trainen. De clinic is uitermate geschikt voor wie wil beginnen met hardlopen. En bovenal, aldus een woordvoerder: "De trainingen hebben altijd een plezierig karakter."
Er wordt tijdens de trainingen ook gezocht naar afwisseling met een bootcamptraining.

Pakket
Na afloop van iedere training staat er wat lekkers voor de deelnemers klaar. Deelname aan de clinic kost 60 euro. Hiervoor krijgt men, naast de veertien trainingen, een shirt, een trainingsschema, gratis inschrijving bij de Kaak Kanonsloop, koffie en/of thee.

Informatie
Inschrijven kan via www.lvggroenlo.nl. Voor meer informatie kan men ook mailen naar kanonsloopclinic@outlook.com of bellen naar 06-13976976.

Meer berichten