Gijs Jolink, Ard Bossema, Jacco Potkamp en Antoinet van Helvoirt klinken op de nieuwe overeenkomst. Foto: Albert Schreuder
Gijs Jolink, Ard Bossema, Jacco Potkamp en Antoinet van Helvoirt klinken op de nieuwe overeenkomst. Foto: Albert Schreuder

Grolsch en Alles Komt Goed BV blijven Stichting Pak An steunen

Algemeen

ACHTERHOEK - In mei 2016 hebben de Grolsch en de Alles Komt Goed BV vanuit de MVO-gedachte (maatschappelijk verantwoord ondernemen) Stichting Pak An opgericht. Iedereen kan een idee of plan indienen dat de Achterhoek mooier, beter of leuker maakt. Laagdrempelig, weinig verplichtingen.

Na ruim twee jaar blijkt dat dit initiatief enorm is aangeslagen. Zo'n 220 plannen zijn ingediend, waarvan er een kleine 100 worden ondersteund met netwerk, coaching, publiciteit en/of financiën.
Reden voor de beide directies om na te denken over verlenging van de overeenkomst die aanvankelijk voor drie jaar gold en te besluiten Pak An ook in de komende jaren te blijven ondersteunen en wel tot 2023. Ze grepen het festival Mañana Mañana aan om het officiële document te ondertekenen. Namens de Alles Komt Goed BV tekenden Ronnie Degen, Hendrik Jan Lovink en Gijs Jolink. De Grolsch-directie was vertegenwoordigd door Ard Bossema en Jacco Potkamp. Dit gebeurde in het bijzijn van de bestuursvoorzitter van Pak An: Antoinet van Helvoirt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant