Martijn Wijnbergen. Foto: PR
Martijn Wijnbergen. Foto: PR

Baron Belhamel opent deuren in Beltrumsestaat

GROENLO - Op woensdag 4 juli opent aan de Beltrumsestaat nummer 8 een nieuw restaurant. Het pand waar voorheen diverse shoarmazaken gevestigd waren heeft een ware metamorfose ondergaan.

"We hebben het pand compleet gestript en opnieuw opgebouwd", zo vertelt de trotse eigenaar Martijn Wijnbergen. De inrichting is eenvoudig maar warm en smaakvol. Houten lambrisering en een houten vloer, oude kerkbankjes en een bar gemaakt van gebruikte pallets vormen de inrichting. Op een wand prijkt een foto van een kasteel. "Het kasteel van de Baron", zo grapt Wijnbergen, die zelf uit Ruurlo komt. "Ik kwam in mijn jeugd vaak naar Groenlo om te stappen, ik heb het altijd een prachtig stadje gevonden, ik hoefde dus ook niet lang na te denken toen ik dit pand leeg zag staan."
Hij legt uit: "Op de kaart staan gerechten ter grootte van een tussengerecht. De kaart blijft op tafel liggen, je bestelt de gerechten waar je zin in heb voor jezelf of deelt ze met tafelgenoten. Alles is huisgemaakt, zoveel mogelijk met lokale producten. Er is een regelmatige wisseling in de kaart, we gaan immers met de seizoenen mee."

Baron Belhamel biedt plaats aan 40 gasten.

Meer berichten