" " " "

ZSOM-televisieprogramma van week 28

GROENLO - Iedere week wordt dit programma op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Marianum gala-avond
Op 12 juni was het weer zover: de jaarlijkse gala-avond van Marianum Groenlo. De ZSOM heeft weer opnames mogen maken van hoe de eindexamenleerlingen in gala naar hun feestavond gaan. Ze werden door een goed opgekomen publiek met luid applaus ontvangen. Deze week het tweede deel van deze reportage

ZSOM Regiojournaal
Terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

In de Vlaamsche Pot
Op 12 april 2018 heeft de ZSOM opnames gemaakt van de theatervoorstelling 'In de Vlaamsche Pot'. In de maanden februari, maart en april werd deze klucht opgevoerd in heel veel theaters in Nederland. Het publiek maakte - vele jaren na de tv-serie - opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant 'In de Vlaamsche Pot' van de hysterische eigenaar Karel (gespeeld door Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciën (gespeeld door Onno Innemee). Andere hoofdrolspelers zijn Arijan van Bavel, Bettina Holwerda en Sabine Beens. Het publiek heeft kunnen genieten van een perfecte klucht vol met reusachtige cliché's. In week 28 het tweede deel bij ZSOM.

Op de website www.zsom.nl zijn naast het Weekjournaal verschillende andere reportages te zien.

Meer berichten