Inter Nos tijdens het koffieconcert. Foto: PR
Inter Nos tijdens het koffieconcert. Foto: PR

Geslaagd koffieconcert van Inter Nos en Vocales

Algemeen

GROENLO - De beide Groenlose zangverenigingen Inter Nos en Vocales kunnen terugblikken op een succesvol verlopen, gezamenlijk koffieconcert.

Het concert op de Maliebaan in hartje Groenlo vond onder stralende weersomstandigheden plaats op zondag 8 juli. Overigens betrof het deze keer een extra drukke dag in het centrum van Groenlo. Zo gaf tevens Muziekvereniging Groenlo 's middags een zomerconcert op de Markt en zorgde het duo Sharon en Leonie weer voor de Hippe Hebbedingen Fair.

Het koffieconcert van Inter Nos en Vocales werd in deze opzet voor de eerste maal georganiseerd in de muziekkoepel. Voor de gelegenheid waren er stoelen en tafels neergezet en waren Erwin de Roo en Robert Venderbosch van het uitgaanscentrum City Lido aanwezig om het publiek en de zangers van koffie, thee of iets fris te voorzien.

Het werd een sprankelend optreden met vlotte eigentijdse nummers en een enthousiast publiek. Hierbij kwam andermaal aan het licht dat het toch bijzonder jammer is dat deze koepel niet vaker meer wordt gebruikt. De locatie is perfect en de akoestiek fantastisch.

In zijn slotwoord bedankte Gerard Hekelaar, voorzitter van Inter Nos, alle aanwezigen en iedereen die dit optreden mogelijk heeft gemaakt. Speciaal woord van dank was er voor de dirigenten Esther Gotink-van der Heijden van Inter Nos en Yvonne Schwirtz. Laatstgenoemde is de nieuwe dirigent van Vocales en het was voor haar dan ook één van de eerste uitvoeringen met haar nieuwe koor.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant