Marcel Teunissen (links) en Huub Hofstede (midden) proosten met Alex Evenhuis van Grolsch/De Klok. Foto: Henri Walterbos
Marcel Teunissen (links) en Huub Hofstede (midden) proosten met Alex Evenhuis van Grolsch/De Klok. Foto: Henri Walterbos

Grolsch/De Klok en Jazz Vesteval verlengen samenwerking

Algemeen

GROENLO - Groenlo is trots op Grolsch, en deze liefde is wederzijds. "Niet alleen vanwege de oorsprong van het ambachtelijke biertje. Grolsch zit in het DNA van de Grollenaar. Andersom evenzo. Als een navelstreng met elkaar verbonden." Marcel Teunissen, voorzitter van Jazzsociëteit Groenlo, onderschrijft deze band en is verheugd als hij samen met medebestuurslid Huub Hofstede bij Drankenhandel De Klok in Groenlo zijn handtekening zet onder een nieuwe vijfjarige verbintenis tussen Grolsch/De Klok Drankenhandel en het Grols Jazz Vesteval.

Door Henri Walterbos

"Het is best wel uniek dat we al zolang samenwerken. Van begin af aan. Grolsch is al 31 jaar onze hoofdsponsor. We zijn erg blij met het voortzetten van de samenwerking." Hofstede vult aan en zegt, door onder meer bestuursmutaties, in een fris proces te zitten van 'kijken naar de toekomst.' "Het is veel breder dan alleen jazz wat we doen. Jazz is eigenlijk maar een heel klein deel van de muziek en bands die we programmeren, maar de naam Jazz Vesteval bekt nog steeds lekker en is ingeburgerd. We willen het door middel van de programmering al minder jazz maken. We merken dat ook aan onze zondagmiddagconcerten bij de Lange Gang. Er komen wel eens jongeren binnenlopen die dan ineens verrast zijn welke muziek we programmeren. We hebben wel ideeën over hoe we verder willen gaan, met wie we samenwerkingen willen zoeken."

Betrokken
Namens Grolsch en De Klok is het Alex Evenhuis van Grolsch die zijn handtekening mag zetten onder de voortzetting van de samenwerking. "De contacten zijn altijd goed geweest. Ik vind het goed dat je als organisatie aan het kijken bent waar je nu staat en hoe je de komende jaren verder wilt gaan. Als Grolsch zijn we vanaf begin af aan betrokken geweest bij jullie organisatie en willen dat zeker graag met elkaar blijven doen, op weg naar de toekomst. We steunen jullie hier graag in en willen dit laten blijken door opnieuw een vijfjarige verbintenis met elkaar aan te gaan. Een bewuste keuze wederom voor vijf jaar te kiezen. We weten wat we aan elkaar hebben en willen jullie niet belemmeren in de strategische keuzen die jullie maken."

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor wat betreft de programmering van het 31ste Jazz Vesteval, zaterdag 1 september.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant