Advertorial

Optimale vitaliteit en een gezond gewicht

'Ervaar hoe fijn het is om je vitaler en gezonder te voelen'

ZIEUWENT - Fysiotherapie Sjaak Jansen in Zieuwent geeft op maandag 17 september een presentatie over het 3Care gezondheidsprogramma. Op deze, vrijblijvende, informatieve avond kunnen geïnteresseerden een gratis bodyscan en bio-resonantie meting laten maken waardoor er eventuele problemen / disbalans in het lichaam direct zichtbaar worden. Denk hier bijvoorbeeld aan vitaminen en/of mineralen tekorten, problemen in de hormonale balans of het immuunsysteem.

Het 3Care programma
Dit vitaliteitsprogramma werkt vanuit de gedachte dat een gezond en schoon lichaam zichzelf goed kan herstellen. Onze verre voorouders aten in de juiste verhouding, zonder dat men er zich van bewust was. Tegenwoordig is dat niet meer vanzelfsprekend. In de huidige tijd moeten we weer leren om dichter bij de oorsprong van onze leefstijl te komen zodat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

Door in fase 1 van het programma je darmen te reinigen en anders te gaan eten ga je beter in je vel zitten. Want een gezonde schone darm gaat weer voedingsstoffen opnemen en zich ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. In de wetenschap dat het darmstelsel voor een groot deel de gezondheid, het gevoel en geluk bepaalt, wordt ze niet voor niets het tweede brein genoemd.

De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam om de kans op terugval zoveel mogelijk te beperken. Er wordt weer gezorgd voor een optimale darmwerking, ook door voedingssupplementen. Er zijn supplementen op de markt die niet worden opgenomen door het lichaam omdat ze niet in de juiste verhouding worden aangeboden. Gaat men gezond voedsel in een vervuild lichaam stoppen, dan is er geen darm-opname. De 3care voedingssupplementen hebben bijvoorbeeld een visolie uit verse zalm. Door deze natuurlijke biologische samenstelling worden er optimale gezondheidseffecten gerealiseerd.

Samen onderweg naar beter
Veel mensen lopen met klachten rond die met voeding en reiniging van je lichaam hersteld kunnen worden. De bio-resonantie meting aan het begin van het programma speurt de knelpunten in het lichaam op. Door het aanpassen van de leefstijl én door het lichaam de juiste voedingstoffen aan te bieden, voelt men zich weer fit en vitaal en ziet er ook zo uit. Uiteindelijk ziet men dat terug zien in de resultaten van de bio-resonantie meting maar zeker merkt men dat ook aan de algehele gemoedstoestand. Al naar gelang de behoefte, krijgt men tijdens de 2 fases begeleiding.

Darmherstel, buikvet verbranden en het aanvullen van tekorten vormen de top drie van een goede basis in de gezondheidszorg.
Snel en effectief resultaat, daarom 3Care. Samen onderweg naar beter.

De 3Care informatieavond is op maandag 17 september. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht voor de metingen, 20.00 uur start presentatie.
Opgeven voor de informatieavond en vrijblijvende metingen kan via (0544) 352 423.

Meer berichten