Bedrijfsleider Jeroen Swienink van Betting Ressing krijgt bloemen overhandigd van Arthur Bors, directeur van Laarberg. Foto: PR
Bedrijfsleider Jeroen Swienink van Betting Ressing krijgt bloemen overhandigd van Arthur Bors, directeur van Laarberg. Foto: PR

Betting Ressing verhuist naar A-locatie op Laarberg

GROENLO - Betting Ressing, de bekende Achterhoekse leverancier van de grootste collectie wand- en vloertegels van Nederland, verhuist binnen Laarberg. "We gaan naar een prachtige A-locatie aan de oprit van de N18. We noemen dit de Poort van de Laarberg", zegt bedrijfsleider Jeroen Swienink. "Daar zijn we heel blij mee." Binnenkort start de bouw van een fraai pand met veel glas.

Al geruime tijd zit Betting Ressing, een dochteronderneming van Wessels Tegels, op Laarberg. Het bedrijf heeft meer ruimte nodig in verband met de aanvulling van het productenscala met een groot assortiment sanitair. Daar kwam de mogelijkheid bij om aantrekkelijke locatie te krijgen aan de oprit naar de vernieuwde N18. "Ook krijgen we een eigen vrijstaand pand en dat is ook een vooruitgang", zegt Swienink.

Goede samenwerking
Betting Ressing werkt prima samen met bouwbedrijven, tegelzetters en zzp'ers. Zij laten de klanten waarvoor zij werken bij dit bedrijf de tegels en natuursteen uitzoeken in de wetenschap dat de keuze maximaal is en de prijs minimaal. Bovendien heeft Betting Ressing een exclusieve collectie tegels omdat het bedrijf rechtstreeks zaken doet met producenten, met name in Italië. Daarnaast heeft Betting Ressing een groothandelsfunctie voor keuken- en sanitairbedrijven die zelf tegels verkopen.

Sanitair
Het nieuwe pand heeft een showroom van twee verdiepingen met veel glas waar het daglicht volop doorheen valt. Naast het uitgebreide tegelassortiment zullen daar ook de laatste trends op sanitairgebied gepresenteerd worden. Dit alles met dezelfde gunstige prijs-kwaliteit-verhouding als de wand- en vloertegels.

Groot magazijn
Achter de showroom is een groot magazijn waar de tegels in voorraad worden gehouden. "Wij hebben een groot magazijn, omdat we zo goed als alle tegels op voorraad hebben", legt Swienink uit. "De klanten kunnen hier voor alles direct terecht. En is er een volle doos over, dan kan deze gewoon retour. En als het nodig is kunnen we binnen een of twee weken tegels die er niet meer zijn uit Italië laten komen."

Meer berichten