Tafeltennisvereniging Grol flitsend

Algemeen


GROENLO - De tweede ronde van de tafeltenniscompetitie was voor de Grolteams een succesvolle ronde. Op team 4 na wisten alle teams hun wedstrijden te winnen.

Grol 1 boekte de winst op SMD 4 uit Winterswijk. In het begin en tegen het einde was er weinig krachtsverschil. Grol 1 haalde na het begin flink uit en won achter elkaar vijf partijen. Invaller Jan Giesbers sloeg met zijn twee winstpartijen een goed figuur. Uitslag: SMD 4 - Grol 1 4 – 6 (Wim 2, Jan 2 en Henk 2)..
Grol 2 behaalde een klinkende overwinning op DSV Relax uit Didam. Met 10 – 0 werden de Didammers naar huis gestuurd (Roy, Andric en Erik 3). Grol 3 moest een lange reis ondernemen naar Zevenaar. Daar streden ze tegen Zevenaar 7 en gelukkig was de reis niet voor niets geweest. Met een overwinning van 7 – 3 keerden de Grollenaren tevreden naar huis (Jan 3, Ben 2 en Frans 1).
Grol 4 had het moeilijk tegen Dropshot 2 uit Zelhem en kwam al gauw achter te staan met 3 – 0. Deze achterstand was moeilijk meer in te halen, en het werd ook nog 1 – 5. Maar na de 2 – 6 kwam Grol 4 toch nog enigszins terug en werd het 4 – 6. Het waren spannende wedstrijden, want er waren er maar liefst vijf van vijf games (Frits 1, Jan 2 en Frans 0). Grol 5 moest tegen Bredevoort 3 en dat werd een gelijkopgaande strijd. Uiteindelijk werd het 6 –4 in het voordeel van Grol 5 (Carolien 1, Priscilla 2 en Cintha 2).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant