Advertorial

Ledub: alles wat je moet weten!

Ledûb: "elk overhemd is een kunstwerk". Dit is hoe Ledûb zichzelf beschrijft als overhemden merk. Met de verschillende mouwlengtes, pasvormen en een heerlijk draagcomfort is Ledûb goed voor iedere man! Wil jij weten hoe Ledûb is begonnen? Wat voor pasvormen hanteren ze? En wat zijn nou de waarden van Ledûb? Interessant? Lees snel verder..

De geboorte van Ledûb

Ledûb heeft niet altijd Ledûb geheten. Tot 1963 heette Ledûb namelijk "Van Winkel's Confectiebedrijven". De naam Ledûb komt voort uit de plaats Budel. Als je dit omdraait, krijg je Ledûb. Ook krijgt Ledûb in die tijd een nieuwe leider: Gerard van Winkel. Hij volgt een cursus herenkleding en overhemden en neemt dan al snel in 1970 het stokje over van zijn vader. Ledûb wordt pas echt bekend toen Prins Claus er lucht van kreeg en de hemden begint te dragen. Vandaag de dag is Ledûb één van de grootste spelers op de Nederlandse markt!

Pasvormen van Ledûb

  • Ledûb biedt een aantal pasvormen aan.
  • Regular fit: recht model, voor de man die van wat meer ruimte houdt.
  • Modern fit: normale pasvorm bij Ledûb. Normaal gesproken is modern fit voor de man met een buikje.
  • Tailored fit of slim fit: licht getailleerd of getailleerd. Voor de mannen die houden van een strakkere look
    .

De reden dat Ledûb is opgericht, is omdat de oprichter Sjef klaar was met die standaard boorden die op overhemden zaten. Het is de passie geweest van Ledûb om ieder jaar iets nieuws uit te brengen wat betreft boorden. Door tientallen jaren innovatie is Ledûb nu uitgegroeid tot de enige echte boordenspecialist. Ze garanderen dat de boord van de overhemden na veel wasbeurten nog steeds goed overeind staat! Ledûb heeft ook een ruim assortiment aan strijkvrije overhemden in de collectie. Zeg maar dag tegen uren strijken op de zondag om de week door te kunnen komen!

Kernwaarden van

De betrouwbaarheid van Ledûb is wat het merk typeert. Hier horen natuurlijk een paar waarden bij.

  • Transparantie: Ledûb kenmerkt zich door transparantie. Het merk wil elke geïnteresseerde klant een kijkje geven in het proces van katoen tot overhemd.
  • Betrokkenheid: in de winkel van Ledûb wordt iedere klant goed geholpen door het vinden van de juiste pasvorm.
  • Eerlijkheid: dit hangt samen met de eerste twee punten. Waar het hier vooral om gaat is de eerlijkheid bij productie. Medewerkers krijgen een eerlijke loon en werken onder goede omstandigheden.
  • Kwaliteit: Ledûb maakt gebruik van de mooiste stoffen en streeft altijd een hoge kwaliteit na. Zo produceren ze shirts in mooie wevingen zoals oxford, twill en visgraat. De beste stoffen vind je bij Ledûb.

Kortom: Ledûb shirts is een prachtig merk van eigen bodem dat ontzettend goede overhemden maakt (zelfs Prins Claus was er gek op!). Ben jij na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in een overhemd van Ledûb? Kijk dan eens op overhemden.com

Meer berichten