ZSOM week 41

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 41 zijn de onderstaande programma's te bekijken.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 wordt de kijker op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van actualiteiten van de afgelopen twee weken in het Regiojournaal.

Op bezoek bij … Eekhoornmuseum Klaver Vier
Een nieuwe aflevering van 'Op bezoek bij …'. Deze keer waren de mensen van ZSOM met de camera bij het echtpaar Jansen in Terborg, in het bezit van een grote verzameling eekhoorns. Nee, geen levende maar gemaakt van allerlei materialen. Hun hele thuis en tuinschuurtje staan er vol mee. Ria verzamelt naast eekhoorns ook Ot en Sien-modellen, winkelwagenmunten, kaarten, lepeltjes en knipmutsen. Theo heeft ook niet stilgezeten en bezit honderden speculaasplanken die aan de schuur hangen. Het loont de moeite om bij dit echtpaar op bezoek te komen. Iedere donderdag van 10.00 tot 15.00 uur is het museum gratis te bezichtigen aan De Laegte 20 in Terborg. De koffie staat klaar.

Bloemencorso Beltrum 2018
Ieder jaar maakt de ZSOM opnames van de diverse bloemencorso's in de Achterhoek. Op 2 september 2018 heeft de ZSOM het bloemencorso van Beltrum opgenomen.


www.zsom.nl

Meer berichten