Tom Rooks was één van de jubilarissen, die vanwege het 50-jarig lidmaatschap de gouden Grolspeld kreeg uitgereikt. Foto: Theo Huijskes
Tom Rooks was één van de jubilarissen, die vanwege het 50-jarig lidmaatschap de gouden Grolspeld kreeg uitgereikt. Foto: Theo Huijskes

S.V. Grol huldigt jubilarissen die 50 jaar lid zijn

Algemeen

Vrijdagavond in plaats van maandagavond lijkt geen goede ruil

Door Theo Huijskes

GROENLO - Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van de 100-jarige sportvereniging Grol zijn een drietal leden gehuldigd in verband met hun 50-jarig lidmaatschap. Het zijn Jos Nijland, Ronald Reijrink en Tom Rooks, die de gouden Grolspeld kregen uitgereikt door Grolvoorzitter Hans Scheinck. De Grolpreses had naast de speld ook nog een boeket bloemen, alsmede een toepasselijke toespraak voor de drie jubilarissen in petto. De vierde jubilaris, Bert Franssen die vanwege vakantie niet aanwezig kon zijn, wordt op zondag 4 november gehuldigd tijdens de traditionele fancy fair van de V.S.V.G.

De ALV werd deze keer bij wijze van proef op een vrijdagavond gehouden. Dit op verzoek van een groep jeugdige leden, die dit een geschikter moment van de week vindt voor een dergelijke bijeenkomst. Maar niet alleen kwamen juist die leden ook nu niet opdagen, de totale bezetting was minder dan op de gebruikelijke maandagavond. Voor voorzitter Hans Scheinck aanleiding voldoende om de proef als totaal mislukt aan te merken.

Desondanks kende de vergadering een goed, de S.V. Grol waardig verloop en werden zaken als jaarverslagen, aanpassingen van de totale organisatiestructuur en benodigde bestuursverkiezingen op een professionele wijze aangepakt. Met betrekking tot de vervanging, en dat na een periode van tien jaar, van het kunstgras op het hoofdveld, alsmede op veld 1 en de Marveld Arena, werd bekendgemaakt dat deze klus is gegund aan het Groenlose bedrijf Rolugro Pitch Equipment BV. De totale vervanging zal in het najaar en het voorjaar van 2019 worden uitgevoerd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant