Veel activiteiten Seniorenvereniging

Algemeen

GROENLO - De Seniorenvereniging Groenlo is in het seizoen 2018-2019 al weer verschillende keren actief geweest. En er staan voor de komende maanden nog verschillende activiteiten gepland.

Op dinsdagmiddag 2 oktober was er een geweldig ontvangen optreden van de bekende Grolse buutreedners Joost en Martijn. Ze presenteerden maar liefst drie buuts in een volle zaal in De Pelikaan van City Lido. Er waren negen nieuwe leden van de Seniorenvereniging aanwezig. Het aantal heren neemt de laatste tijd toe, waar de club blij mee is, want het is een vereniging voor dames en heren.
Dinsdag 9 oktober gingen zijn 68 personen per bus op reis geweest naar Drenthe.

Dat was tot nu toe. Wat staat er binnenkort op het programma? Dinsdagmiddag 6 november komt Gerda Marsman uit Raalte een presentatie geven over haar fietstocht door Chili. Dinsdag 11 december is er een reisje met de Museum Plus Bus naar De Twentse Welle in Enschede. Hier kunnen maar een beperkt aantal leden mee. Dinsdag 18 december is er de jaarlijkse Kerstmiddag. Dit keer met het bekende Gorssels shantykoor Op Koers. Na afloop is er een uitgebreide broodmaaltijd.

Woensdag 20 maart 2019 is er een busreisje naar de 55+ Beurs van de KBO/PCOB in de IJsselhal in Zwolle. Hiervoor kan men zich nu al opgeven.

Informatie over de Seniorenvereniging is te verkrijgen bij T. Giezen, telefoon 06-57533626, of bij M. Peters telefoon 06-30891680.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant