Volleybalclinics, schoolvolleybaltoernooi en de Joinvolleybaltoerbus

GROENLO - Afgelopen week zijn er en komende week worden er volleybalclinics gegeven op de Grolse en Zwolse basisscholen in de groepen 4, 5 en 6. Deze clinics worden georganiseerd door de v.v. Grol met behulp van een professioneel clinic-trainer van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo). Het doel van de clinics is om de kinderen kennis te laten maken met het CMV-volleybal. CMV staat voor Cool Moves Volleybal en is opgedeeld in zes stappen/niveaus, van gooien en vangen (niveau 1) naar het 'echte' volleybal (niveau 6). Het CMV is speciaal ontwikkeld om kinderen al op jonge leeftijd te laten volleyballen.

Schoolvolleybaltoernooi
Op zaterdag 24 november is er aansluitend een schoolvolleybaltoernooi, waarvoor kinderen zich in groepjes van vier kunnen opgeven. De winnaar van dit toernooi gaat naar de regio-schoolkampioenschappen. Op die dag is ook de Joinvolleybaltoerbus aanwezig. Deze promotiebus levert veel leuke dingen, zoals een hoogtespringmeter, een smash(slag)meter, een duikmat en zelfs een springstadion.

Iedereen, ook als je niet aan het toernooi deelneemt, is welkom. Wil je ook met het toernooi meedoen, maar zijn we niet in jouw klas geweest, check even onze Facebookpagina Volleybalvereniging Grol voor meer informatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden