Grol 2 glorieus tafeltenniskampioen

GROENLO - Grol 2 van de Tafeltennisvereniging Grol heeft met verve het kampioenschap behaald in de vierde klasse. Roy Hieltjes, Erik Bevers en Andric van de Linden bleven met 70 punten de concurrent ruim voor en konden de kampioensvlag hijsen. Grol 2 promoveert nu naar de derde klasse.

Hierbij moet aangetekend worden dat Roy in de afgelopen fase in een uitstekende vorm verkeerde en een groot aandeel had in de overwinningen.
De andere teams van Grol hebben niet zo hoog kunnen reiken, alhoewel Grol 3 dicht bij het kampioenschap was. Grol 1 belandde op de derde plaats, terwijl Grol 4 en 5 beiden op de vijfde plaats eindigden.

Open Tafeltenniskampioenschappen
De najaarscompetitie is nu afgesloten. Dit wil niet zeggen dat er niet meer gespeeld wordt. Aanstaande maandag 17 december worden weer de traditionele Open Tafeltenniskampioenschappen gespeeld. Iedereen kan zich hiervoor opgeven en meespelen. De deelnemers worden naar sterkte ingedeeld, zodat ieder lol aan het spel kan beleven. Men kan zich opgeven bij Frits Gierveld, tel. 0543569683, of op de avond zelf voor 19.30 uur de in de sporthal aan de Oude Winterswijkseweg.

Meer berichten