Foto: PR
Foto: PR

Midwinterhoornwandeling rondom verrassend Lievelde

Algemeen

LIEVELDE – Wandelen door het verrassende landschap rondom Lievelde met onderweg de mystieke en melancholieke geluid van midwinterhoornblazers. De negende editie van de midwinterhoornwandeltocht op de derde Adventszondag, zondag 16 december, belooft weer een prachtige tocht te worden langs bijzondere plekjes. De start is traditiegetrouw bij Kaasboerderij Weenink en er is keuze uit drie afstanden (15, 10 of 7,5 kilometer). De start is tussen 09.30 en 11.30 uur en de kosten bedragen 8 euro.

Deelnemers wacht een volledig verzorgde wandeltocht. Bij de start biedt Kaasboerderij Weenink een kopje koffie of thee met iets lekkers aan. Onderweg kan men genieten van 'de olde roope' en zich bij de vuurkorven even opwarmen. Bij de pauzeplaats is er warme chocolademelk of glühwein en gelegenheid voor een sanitaire stop. Bij terugkomst wacht de wandelaars een heerlijke kop erwtensoep van Lidy.
De organisatie van de midwinterhoornwandeling is in handen van Kaasboerderij Weenink en de Midwinterhoorngroep Lievelde. Margret Spekschoor en Tonnie Klein Gunnewiek, de schoonzus en zwager van Peter Weenink, zijn verantwoordelijk voor het uitzetten van de route. Zij wandelen veel en ontdekken telkens nieuwe mooie plekken rondom Lievelde. Deze delen zij zondag 16 december graag met de deelnemers van de midwinterhoornwandeltocht.


http://www.kaasboerderijweenink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant