Tribute To The Cats Band. Foto: TTTCB - A. Mop
Tribute To The Cats Band. Foto: TTTCB - A. Mop

Tribute To The Cats Band in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - De Tribute To The Cats Band komt opnieuw naar Lichtenvoorde. Op zondag 13 januari vanaf 16.00 uur speelt de band in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Dit optreden is tot dusver het enige in de Achterhoek.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, de grondleggers van de palingsound. Nu, ruim vijftien jaar verder en meer dan 600 concerten met hits als Lea, Marian , Jukebox, One way wind en vele andere, zorgt de band elke week voor een feest voor de vele bezoekers.

De Tribute To The Cats Band vierde het afgelopen jaar het vijftienjarig bestaan met 6000 feestvierende fans in een uitverkocht AFAS-LIVE in Amsterdam. Dit was een absoluut hoogtepunt. De bandleden kregen echter met het overlijden van zanger Piet Schilder ook een dieptepunt te verwerken. Daar heeft de band zich goed doorheen geslagen. Manager en sound engineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid, kan met trots constateren, dat de bandleden, allen rasmuzikanten, garant staan voor een sfeervol programma, met vrijwel alle Cats-hits. Met z'n zevenen zorgen ze voor een muzikaal feest met veel gezelligheid en plezier voor zowel jong als oud.

Kaarten voor het optreden zijn te koop bij Restaurant Beneman in Vragender, Schuurman schoenen in Aalten, Slagerij van Geemen in Groenlo en Trendy Bloemen in Lichtenvoorde. Voor meer info of zitplaatsen kan men zich melden bij Beneman.


www.Beneman.nl

tel. 0544-371271

Meer berichten