Barbara Pavinati. Foto: PR
Barbara Pavinati. Foto: PR (Foto: )

Schrijfcafé Lichtenvoorde in teken van korte verhalen

LICHTENVOORDE - Op maandagavond 17 december vindt de vierde aflevering van het Schrijfcafé in de Bibliotheek Lichtenvoorde plaats. Het bibliotheekgebouw aan de Dijkstraat opent van 19.30 -21.30 uur de deuren voor een avond over korte verhalen. Woordenkunstenaar Barbara Pavinati van Rabarbara leidt de bijeenkomst weer in.

Dit keer wordt tijdens het Schrijfcafé aandacht besteed aan korte verhalen. Barbara legt graag uit wat de bedoeling is: "Lees dat korte verhaal voor dat u raakt. Het mag zelfgeschreven zijn, maar hoeft niet. Wat spreekt u aan in dit verhaal? Wat doen de woorden met u? Misschien inspireren alle verhalen die u hoort u wel tot een nieuw verhaal. Uiteraard mag u dat gaan opschrijven!" Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe.

Schrijfcafé
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over zelf meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Rabarbara trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.

Meer berichten