Inter Nos Groenlo tijdens het Kerstconcert 2018. Tekst en foto: Theo Huijskes
Inter Nos Groenlo tijdens het Kerstconcert 2018. Tekst en foto: Theo Huijskes

Inter Nos houdt een 'Open zangavond'

Op donderdag 17 januari in City Lido

Door Theo Huijskes

GROENLO - De mannenzangvereniging Inter Nos uit Groenlo is letterlijk en figuurlijk een toonaangevende club in Groenlo en omgeving. Een zangvereniging, die reeds in 1946 is opgericht, maar na ruim 70 jaar nog steeds een bijzonder florerende club is.

Desondanks wil de nu reeds naar het 75-jarig bestaan in 2021 toewerkende vereniging zich gaarne versterken met jonge, aanstormende zangliefhebbers. Het is daarom dat geïnteresseerde zangers worden opgeroepen om door middel van het bezoeken van een repetitieavond kennis te maken met het koor. Deze avonden vinden standaard plaats op de donderdag en dat van 19.45 uur tot 22.00 uur in zaal De Pelikaan van uitgaanscentrum City Lido in Groenlo. Belangstellenden zijn daarbij sowieso welkom.

Daarnaast organiseert Inter Nos eens per jaar een speciale 'Open zangavond'. Dit om kandidaat-zangers kennis te laten maken met de mannenzang. Op een dergelijke avond worden mannen uit Groenlo en omstreken uitgenodigd om eens een repetitie van het mannenkoor mee te maken. Dit met als doel om zelf aan den lijve te ervaren wat het betekent om in een koor te zingen en om te kijken in hoeverre het misschien iets voor hen is.
De eerstvolgende 'Open zangavond' vindt plaats op donderdag 17 januari in uitgaanscentrum City Lido. De aanvang is 19.45 uur. Er is een pauze om 21.00 uur en de eindtijd is vastgesteld op 22.00 uur.

Meer berichten