DJ Contest voor aanstormend talent

Amir Haziri. Foto: PR
Amir Haziri. Foto: PR

Winnaar opent de carnavalsteenageparty

Door Kyra Broshuis

GROENLO - In de grote zaal van De Mattelier in Groenlo wordt op vrijdag 25 januari aanstaande een DJ Contest gehouden. Een spectaculair idee uit de koker van de organisatie van de carnavalsteenageparty. Ronald te Veldhuis en Roy Wolberink vertellen: “Het wordt echt supervet. Wij zorgen voor een professionele dj-booth en de deelnemers mogen, onder leiding van Amir Haziri van Eastpack, 20 minuten lang laten horen en zien wat ze kunnen. Een prachtige kans voor aanstormend talent. De winnaar mag de opening van de teenagecarnavalsparty op 1 maart verzorgen en zal een uur lang draaien.” Amir was vorig jaar als mc de smaakmaker van de avond en is ook dit jaar weer aanwezig. “Het was super vorig jaar. Van links naar rechts en de jongens tegen de meisjes, alles kwam voorbij. Ik heb direct gezegd dat ik er graag weer bij ben. Dit wil ik niet missen!”, lacht Amir.

Nog drie plekken vrij
Het nieuws over de contest verspreidde zich razendsnel via social media. “We hadden zes beschikbare plaatsen en we hebben er al drie ingevuld. Het gaat keihard. Iedereen wil in het voorprogramma van een grote naam staan. Dit kan de opstap zijn naar een carrière als dj. We pakken het professioneel aan met hulp van Michaël Lammers van Steam Entertainment. Uiteindelijk beslist een deskundige jury welk talent de aftrap van de teenagecarnavalsparty mag verzorgen. Aanmelden voor de DJ Contest kan via social media.”

Kaartverkoop voor carnavalsteenageparty
Tijdens de contest wordt ook de kaartverkoop voor de carnavalsteenageparty gehouden. Vorig jaar ging het dak eraf bij De Mattelier tijdens de eerste editie. “Dat was fantastisch! De mc wist de gasten helemaal gek te maken en de filmpjes hadden megaveel views. We hadden met Supergaande natuurlijk ook een aansprekende artiest binnen weten te halen. En ja, ook dit jaar komen we weer met een supervet optreden. Wie of wat, dat maken we volgende week bekend!”

Op is op
De kaartverkoop voor de tweede editie begint 25 januari om 19.30 uur. Een toegangskaartje kost 15 euro en dat is inclusief vier consumpties én garderobe. “Er worden vanaf volgende week ook kortingsvouchers uitgedeeld op onder andere Marianum en via social media. Dan krijg je nog eens 2.50 euro korting op een kaartje.” Er kan gepind worden en je kunt meerdere kaarten per persoon kopen. Er zijn 400 kaarten beschikbaar. “Vorig jaren was het in no time uitverkocht dus zorg dat je op tijd bent!”.

De teenagecarnavalsparty wordt gehouden op vrijdagavond 1 maart bij De Mattelier in Groenlo en is bedoeld voor 11- tot en met 16-jarigen uit de hele regio.

Meer berichten